Tilgængelige arbejdsgange med stempelur til tidsregistrering er super optimerende

Oprindeligt virkede tidsregistrering - http://danmade.dk/, på arbejdspladser og i værksteder ved, at de timelønnede holdt styr på stempelkort, der med brug af et stempelur - http://danmade.dk/produkter/stempelur/, blev stemplet. Nu er tiden ikke længere med sådan en manuel og ikk synderligt tidsoptimeret proces. Som følge deraf foregår afbenyttelse af stempelur til tidsregistrering digitalt og det transmitterer automatisk data til medarbejderne til bogholderi. Egentligt kan alle dem jeg arbejder med as far as I know fremdrage de ansattes tidsregistrering og stempelur og eftersøge, hvis der kommer betænkelighed frem om, hvornår man fik startet på arbejdet, eller mængderne fleks tid du eller en kollega har opnået. På den måde er der ingen der er blevet forsømt.

Inden jeg blev ansat her dér, hvor jeg er for tiden kendte jeg ikke til stempelur og var vant til uden digital hjælp at registrere min egen tidsregistrering. Det skaber måske lidt en følelse af selvbestemmelse, når du 100 procent styrer tidsregistrering uden brug af stempelur. Men at vi anvender online automatisk tidsregistrering er jeg faktisk godt lykkelig over, så jeg ik må huske om fredagen, hvor vidt jeg er i under- eller overskud. Og jeg kan arbejde med fuldt fokus imens det online stempelur fikser min tidsregistrering på de tidspunkter mens jeg går til bunds i ekstraarbejde. Med det i mente er jeg ik nødt til at gå op i at huske tidsregistreringen imens det er sent.