Overvej Fyns hf-kursus, Hf Odense og Hf Fyn

Har nogle af jer overvejet at begynde på en Hf Odense, Hf fyn eller Fyns hf-kursus , www.vucfyn.dk/fynshfkursus, ?

Måske har nogle af jer læsere allerede helt tjek på, hvad du har lyst til at blive. Det er muligt, at du håber på at blive socialpædagog, sygeplejerske eller politibetjent, eller måske går du lige efter et naturvidenskabeligt studie på universitetet.

Uanset hvilke uddannelsesdrømme, du tumler med, er jeg sikker på, at Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn giver dig det bedste udgangspunkt for at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det gjorde de nemlig for mig, og nu vil jeg studere til lærer på seminariet, og jeg er helt sikker på at jeg skal starte på studiet.

Jeg var ikke afklaret med hvad jeg havde lyst til, da jeg først startede. Ved du det heller ik?. Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus giver dig ekstra tid til at komme på rette vej. Der kommer du omkring en masse fag.

Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus – Opfyld fremtidsdrømmen

Afslutter du skolen til foråret, og ønsker du at opnå en uddannelse med vildt mange retninger? Når du tager din HF midt på Fyn hos Fyns hf-kursus, HF Fyn eller Hf Odense, så kan du selv vælge HF-en til lige akurat den studieretning, som du vil optages på! Det gjorde jeg.

Ved siden af den klassiske Hf med valgfag på A-, B- og C-niveau, tilbyder de på Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense endvidere liniern: Sproglig Hf, pædagoglinjen, Politilinjen samt Naturfags- og sundhedslinjen. Disse linjer er specielt skræddersyet så du kan gøre dig klar til det studie du gerne vil ind på.

Adgangskrav til Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn

Vil du at læse din Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så skal du først matche en ordentlig omgang adgangskrav. Er det mere end et år siden, at du er gået ud af folkeskolen? Så bliver du bare inviteret til en optagelsessamtale, hvor Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense så ser på dine faglige og personlige kvalifikationer.

Afslutter du 10. klasse til forår, skal lærerne beslutte, om du kan gennemføre en HF eksamen. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt, at komme til optagelsesprøve, før du kan begynde på din HF hos Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn. Det måtte jeg, men det var overhovedet ikke så ubehageligt, som det lyder.

Det skal du helt fint komme fint igennem, så du kommer ind på Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense