Lejeboliger søges – fx lejebolig Hellerup plus lejebolig Østerbro + lejebolig Sydsjælland samt Lejebolig Vestsjælland

Min søs og jeg er for tiden begyndt på at lede efter lejeboliger (http://nordichousing.dk/). Jeg og hende har skvadret om hvorvidt at vi sku’ søge nogle lejeboliger sammen hvor vi kunne bo sammen eller tæt på hinanden. Men den ide funker virkelig ikk’. Mig & min søster drømmer om nogle vidt forskellige ting, og imens undertegnede googler på lejebolig Hellerup (http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/hellerup-og-omegn/) eller lejebolig Østerbro (http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/koebenhavn-oe/), så ser søs efter lejebolig vestsjælland eller lejebolig sydsjælland.

Jeg er generelt en københavnerpige, der holder af Strøget og at gå i byen. I stedet plaprer søster om at blive gravid inden hun er fyldt 24, ligesom hun gerne vil leve i en murermestervilla som har æbletræer plus et godt tilhørsforhold. Begge søger vi efter hyggelige lejeboliger, men vi søstre bør nok ik’ liiige drage i søskendebolig, sådan som min søster og jeg Hende og jeg skal. Så byglade mig søger efter lejebolig Østerbro eller lejebolig Hellerup, så man ka’ være nær ved København, dog i den mere stille del af byen. Og Clara hælder til et styks lejebolig Vestsjælland eller lejebolig Sydsjælland. Til gengæld er vi enige om at de lejeboliger skal være beliggende på djævleøen. Det er da altid noget.

Lejebolig Sydsjælland / lejebolig Vestsjælland eller lejebolig Østerbro/lejebolig Hellerup. Jeg og søs indtaster hver vores ønskeplacering ind når jeg og hende googler på de lejeboliger, dog kan vi hjælpe hver andre med at have styr på lejekontrakler, regler for fremleje og de bedste formidlere af lejeboliger.