Jeg drømmer om en kompetent efterskole 8 klasse…

Vores lille bitte sønnike har har kæmpet meget i skolen. Der har været en forfærdelig social stemning. & desværre oplevet mobning! Det har simpelthen været overdrevent ulykkeligt… Jeg har været opslugt af tårer, og det har han absolut også været. Vi har i dag endelig erkendt en løsning på det her problem… Vi har besluttet, at han rejser på efterskole i 8 klasse…! Det er om mindre end et år, så han ska ik være deprimeret så længe endnu! Vi er alle meget begejstrede for denne gode idé… I grunden var det vores bitte knægt, som fik idéen til efterskole 8 klasse - http://www.kongenshusefterskole.dk/2-nyheder/nyheder/226-8-klasse-pa-kongenshus-efterskole.html, … & vi var begejstrede for det fantastiske forslag, dengang han fortalte os det, for snart syv måneder siden. Jeg har virkelig kun hørt positivt om at gå på efterskole i 8 klasse, så jeg er ej spor nervøs. Jeg er jo sikker på, at det bliver en ovenud god oplevelse for ham…

Den kæmpestore tankestrøm, jeg lægger inde med lige nu og her er, at det er fantastisk vanskeligt at vælge mellem efterskolerne. Der er mange forskellige efterskoler, & jeg har ihærdigt prøvet at skabe mig det gyldne overblik, men jeg synes, at det er svært… Så jeg krydser fingre for, at i har lysten til at bistå mig med at vælge en lækker efterskole 8. klasse… Jeg er kun vidende om, at det ik er alle former for efterskoler, der er i stand til at offerere 8. Klasse-undervisning, så glem ik, at det altså ska være en efterskole 8. klasse. Grundlæggende beder vi inderligt til at kunne opstøve en efterskole 8 klasse, som offererer guitarundervisning. Dét elsker han mere end noget andet, og dét har hjulpet ham kodylt meget, når han har været ulykkelig… Af den grund er det et krav, at han kan blive ved med at dygtiggøre sig!