I det tilfælde at du skal bruge plads, kan du vælge en trailer

En trailer kan i grunden bruges til ekstremt mange forskelligartede opgaver samt er enormt brugbar. Faktisk er den et af de allerbedste køb, vi har gjort i lang tid, & jeg kan ganske enkelt ej sætte mig ind i, hvordan det nogensinde er lykkedes os at undvære en trailer…! En lynhurtig sportsbil, som jeg kunne ræse af sted i på Strandvejen, fantaserede jeg om at anskaffe mig i ungdommen. Efter at være blevet far, er jeg nu godt tilfreds med, at jeg besluttede mig for at købe en praktisk 5-dørs bil, for det ville godt nok være rimelig ubekvemt at være nødt til at fragte ungerne rundt i en Ferrari…!

Til tider har jeg dog alligevel været udsat for vanskeligheder ifm. pladsmangel F.eks. når vi har været på shopping i Ilva og indkøbt nogle nye havemøbler, der skulle transporteres med til vores bolig. Denne problematik er dog til alt held ude af verden nu, fordi min kone og jeg har besluttet os for at investere i en trailer. Det forekommer jo væsentligt mindre anstrengende at sætte den op i en trailer frem for at være nødsaget til at spænde den bag på dytten, når den største af børnene skal afhentes fra skole med sin cykel. Det er gået op for mig, at det ikke blot er ifm. møbeltransport, at en trailer finder anvendelse. Såfremt vi har oplevet at have brug for at smutte på lossepladsen, har det ligeledes føltes utroligt enkelt at lægge affaldet op i traileren. Køre adskillige omgange for at kunne få alt med, måtte vi nemlig i gamle dage.

Jeg er af den årsag enormt henrykt for at være ejer af en trailer. Et redskab, alle bør anvende, betragtes en trailer som værende.