Gode kostumer, blandt andet oktoberfest kostumer

Jeg ser frem til halloween! Gør du også det? I en af efterårsmånederne skal jeg og min ven til udklædningsfest på vores arbejde, så han spurgte mig, om jeg ville købe nogle skræmmende kostumer for os. I øvrigt er det også til efterår, at der kommer oktober-fest. Til den fest bærer man oktoberfest kostumer, der er tyrolerkostumer. Rigelig varierende halloween udklædning har jeg tænkt på. Af den grund tog jeg i kostumeforretningen på hovedgaden her i forgårs. Rigelige kostumer havde forretningen, og der var mange gode iblandt. De havde adskillig halloween udklædning plus sågar oktoberfest kostumer, men samtidig en del brugbart tilbehør – masker, parykker, sminke, osv. I starten kiggede jeg på kostumer, så jeg kunne få inspiration. Derefter var næste skridt parykker, sminke & masker, og også her var der et stort udvalg. Det sluttede med, at jeg købte to ganske fede kostumer. Da jeg havde endt købet af udklædninger, tog jeg hjem til min kollega/ven for at vise ham den halloween udklædning, som jeg havde købt. Jublende var han, idet han fandt ud af, at det var vampyrer, som vi skulle klædes ud som. Jeg kan ikke vente med at se min ven og jeg i de dragter, jeg har købt. Jeg kan derudover ikke vente med at se vores kollegaers udklædninger. Jeg fornemmer, at vi bliver uhyggelige i udklædningerne. For øvrigt nævnte jeg omtalte oktoberfest kostumer, hvorefter vi talte om, hvorvidt vi skulle tage til oktoberfest sammen til efteråret. Uden at vide hvorfor, er kostumefester oftest altid en anelse sjovere end almindelige arrangementer. Jeg tror, at det kommer til at blive en spændende kostumefest.