En fremragende idé at bygge trædrivhuse, et redskabsskur træ eller pavilloner

For at jeg hurtigt starter op som debuterende haveejere, vil undertegnede købe diverse river og andre redskaber, for vores blomsterhave virker hyggelig. Undertegnede og hustruen flyttede i murermestervilla for 10 måneder siden. Men der mangler lidt et redskabsskur træ {http://shpavilloner.dk/redskabsskur}, trædrivhuse » http://shpavilloner.dk/traedrivhus, eller pavilloner » http://shpavilloner.dk/,.

Jeg og fruen er altså ikke af typerne, der stopper med at have ambitioner. For tiden har fruen og jeg fået det meste på ret hold indenfor i villaen og derfor flytter næste projekt per automatik udenfor til græshaven. Men bør riven, plæneklipperen og de ekstra krukker stå i redsskabsskur træ? Eller burde vi på anden side købe trædrivhuse eller pavilloner/havepavilloner, og knytte pladsbehovet med potentialet i at kunne være uden døre og muligvis opdyrke lidt tomater på en lun placering? Trædrivhuse, pavilloner eller et redskabsskur træ Vi skal vælge det inden længe.

Vi tænker ikke, at vi ønsker at reservere plads på både at overveje redskabsskur træ og havepavilloner. Undertegnede har prøvet at google ”redskabsskur træ”, da det var dét undertegnede og fruen i første omgang overvejede. Hørt vores bekendte og ligeledes læst en smule på nettet, har damen og jeg. Det lader til, at vennerne der har anskaffet havepavilloner anbefaler deres pavilloner, vennerne der ejer trædrivhuse kun vil foreslå trædrivhuse osv..

Og undertegnede kan godt se, at havepavilloner eller trædrivhuse er en smule mere åbne, charmerende og fleksible end hvis vi køber et skur, som alene er til opbevaring.

Men vil helst have en variant af havepavilloner el. lign, som fruen vil anvende til trods for vind & regn og være i blomsterhaven. Så det bliver sikkert, at hustruen får sin vilje. Og dermed kan vores plæneklipper opmagasineres i carporten.

Hvis vi anskaffer ét blandt de havepavilloner, damen foretrækker at vi køber, argumenterer fruen desuden for, at hun nok kan skaffe plads til de mindste haveredskaber. Den uenighed er sandelig også for småt til, at fruen og jeg vil opstarte vores allerførste diskussion i det dugfriske hus.