Du står stærkere, hvis du begynder med Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense

Vil du tage en Fyns hf-kursus, Hf Odense , http://www.vucfyn.dk/fynshfkursus, eller Hf Fyn?

Ved du allerede, hvad du har lyst til at arbejde med. Det er en mulighed, at du går målrettet efter en samfundsvidenskabelig uddannelse på KU eller AAU eller ser frem til at blive socialpædagog, politibetjent eller sygeplejerske.

Uanset hvilke drømme for dit studie, du gør rundt med, er jeg sikker på, at Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense giver dig det bedste udgangspunkt for at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det gjorde de nemlig for mig, og nu skal jeg læse til lærer på seminariet, og jeg er overbevist om at blive optaget.

Jeg anede ikke hvad jeg ville, da jeg begyndte. Aner du det heller ikk?. Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense giver adgang til mere tid til at vælge retning. Det giver lige lidt ro på.

Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus – Gå efter drømmen

Bliver du færdig med 10. klasse til sommerferien, og kunne du tænke dig at fortsætte på en HF i Odense med rigtig mange fag at vælge imellem? Gennemfører du din hf på Fyn hos Hf Odense, Fyns hf-kursus eller Hf Fyn, så kan du selv styre den til nøjagtigt det studie, som du vil optages på. Det gjorde jeg.

Ved siden af den almindelige Hf med valgfag på niveau A-C, tilbyder Hf Odense, Hf fyn og Fyns hf-kursus endvidere liniern: Sproglig Hf, Politilinjen, Pædagoglinjen samt Naturfags- og sundhedslinjen. Disse linjer er sørme skræddersyede til at forberede dig til dit drømmestudie.

Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus adgangskrav

Vil du gerne at tage din Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så må du matche en masse adgangskrav. Bliver du færdig med 9. klasse til sommer, skal dine lærere overveje, om du på nuværende tidspunkt er klar til starte på en hf-eksamen. Det kan være nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan starte på at læse hf’en hos Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn. Det var jeg faktisk nødt til], men det [er ikke så slemt, som det kan lyde.

Er du gået ud af folkeskolen for længere end end et år siden? Så bliver du bare kaldt ind til en optagelsessamtale, hvor Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus så vurderer dine personlige og faglige kompetencer.

Det er prøven værd at begynde på Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense